Dr. Braberstraat - Verkocht!

dr. Braberstraat - Roosendaal
Het pand is gelegen in het centrum van de stad Roosendaal. Roosendaal is een bourgondische stad in het hart van West-Brabant en is centraal gelegen tussen Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam. Uitstekend bereikbaar via het spoor en heeft een goede ontsluiting via de A17 en A58.

Het pand zelf is direct gelegen in het centrum van Roosendaal op een goede locatie waar in de nabije toekomst veel nieuwe ontwikkelingen zullen plaatsvinden waardoor de locatie op korte termijn opgewaardeerd zal worden. Goede bereikbaarheid zowel per eigen, als met openbaar vervoer en goede aansluiting op de autosnelweg A58 waardoor Rotterdam en zowel Antwerpen binnen 45 autominuten bereikbaar zijn. Parkeren is mogelijk op eigen terrein, tevens heeft het object een garagebox op eigen terrein.

Centraal gelegen winkelpand met ruime bovenwoning en de beschikking over een eigen achterterrein met een viertal parkeerplaatsen en vrijstaande garagebox. Het achterterrein is direct toegankelijk vanuit de Hendrik Gerard Dirckxstraat.

Het winkelpand heeft een totale oppervlakte van circa 285m2 met een diepte van 37 meter. Tevens is er een extra opslagkelder van circa 15m2 en een extra kelderruimte met de opstelling voor de cv-installatie. Laden en lossen is mogelijk via een directe toegang tot de achterzijde vanuit de Hendrik Gerard Dirckxstraat. Het afwerkingsniveau is functioneel en doelmatig.

Het woonhuis is gelegen op de 1ste en 2de verdieping en heeft een woonoppervlak van circa 220 m2. Het bovenhuis is voorzien van een riant balkon met een stalen trap naar het achterterrein.

Verkocht
chevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram