GROTE KANS DAT WIJ JOUW KOPER AL KENNEN

Afspraak maken

Heb je plannen om je huis te verkopen? Of ben je benieuwd hoe jouw huis in de huidige huizenmarkt past? Wij komen graag eens langs om met je te kijken naar de mogelijke waarde van je huis en de mogelijkheden die dat biedt.  Een afspraak maken kan op diverse manieren. Vult het formulier op deze pagina in en we nemen contact met je op. Je kunt ons ook bellen, mailen of whatsappen
de-rooy-makelaar-roosendaal-pand

We staan altijd voor je klaar

Zo helpt De Rooy jou ook graag

Walk-In Kennisbank
Met onze Walk-In Kennisbank geven we je de kans om zomaar even bij ons binnen te lopen en je vragen te stellen. Wij zorgen voor de juiste antwoorden en een heerlijk kopje koffie.
1-op-1 gesprek
Vind je een uitgebreid, persoonlijk gesprek fijner? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij willen dat je je thuis voelt bij ons.
Persoonlijke financiële planning
Wij helpen je graag op weg naar je eigen droomhuis. Samen maken we jouw persoonlijke financiële planning, zodat je weet hoe je ervoor staat en hoe je je het beste kunt voorbereiden.
Droomwonen informatieavonden
We organiseren regelmatig droomwonen informatieavonden. Op deze avonden geven we een korte uitleg over de woningmarkt en alles wat hierbij komt kijken. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen en met andere woningzoekenden van gedachten te wisselen.
Aankoopmakelaar of aankoopcoach
Bij de aankoop van een nieuw huis helpen we je graag. We kunnen mee naar bezichtigingen, we onderhandelen voor je, controleren de koopakte en ga zo maar door. Vind je dit niet nodig, maar wil je wel iemand die je begeleidt in het proces? Dan treden we op als aankoopcoach.
Webinars
Wij organiseren met regelmaat webinars over diverse onderwerpen binnen de huizenmarkt. Houd onze social media in de gaten voor updates hierover.

Interesse in een woning? Schrijf u dan nu al in!

Inschrijven voor Vlietkwartier

Vlietkwartier Roosendaal - Stadsoevers
Inschrijven: Vanaf heden start verkoop: 1e kwartaal 2022

chevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram