De meest nauwkeurige waardebepaling van jouw droomhuis

Weet jij de juiste waarde van 
jouw onroerend goed?

Taxeren is maatwerk. Iedere woning is anders en de woningmarkt is continu in beweging. Onze NVM-taxateurs ondergaan hiervoor een periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van de kennis gewaarborgd. De NVM-makelaar is bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren.
TAXATIE AANVRAgEN
Aantal woningen in verkoop
143
Gemiddelde verkooptijd 
01
MND
Aantal transacties 
afgelopen jaar
116

Wanneer heb je een taxatie nodig?

Weet jij de juiste waarde van jouw onroerend goed?

Meestal is een taxatie nodig bij de aanvraag van een hypotheek, maar ook voor een taxatie voor een boedelscheiding of erfenis kun je bij ons aankloppen.

Wat is een taxatie?
Een objectieve en onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed, dat is een taxatie. Dat hoeft niet de verkoopopbrengst te zijn. Want een taxatiewaarde en een koopsom zijn immers twee verschillende dingen. Een NVM-taxateur bepaalt de waarde, een NVM-makelaar de verkoopopbrengst.

Wanneer ben je bevoegd om te taxeren?
Alleen erkende taxateurs mogen taxeren. Deze zijn geregistreerd bij het NRVT. Onze NVM-taxateurs zijn geregistreerd bij het NRVT, maar ook bij Vastgoedcert en het NWWI. Wij zijn dus bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren. Immers onze NVM-taxateurs zijn ook NVM-makelaar en kennen de woningmarkt op hun duimpje.

Wat betekent NRVT?
Dit is het belangrijkste Register voor Taxateurs in Nederland.

Wat betekent NWWI?
Dit is een onafhankelijk validatie-instituut dat de taxatierapporten controleert en valideert. Deze rapporten worden dan ook altijd goedgekeurd door de bank.

Waarom zou ik voor een de Rooy als taxateur kiezen?
Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland. Je krijgt een gedegen rapport, aangevuld met alle essentiële bijlagen. Wij plannen de taxatie met de verkopend makelaar voor je in. 

De kennis van onze taxateurs wordt op peil gehouden door verplichte educatie. Wij bieden  taxaties voor een realistisch tarief.

Referenties
De Rooy makelaardij is de vaste taxateur van Alwel Wonen voor wat betreft woningtaxaties. Denk hierbij aan terugkoop bij Koopgarant. Daarnaast voeren we taxaties uit in opdracht van onder andere Rabobank, Obvion Hypotheken, ING Groep, ABN AMRO Bank, Florius, Aegon, Munt Hypotheken en de Afdeling Bijzonder beheer van verschillende instanties.We staan altijd voor je klaar

Zo helpt De Rooy jou ook graag

Walk-In Kennisbank
Met onze Walk-In Kennisbank geven we je de kans om zomaar even bij ons binnen te lopen en je vragen te stellen. Wij zorgen voor de juiste antwoorden en een heerlijk kopje koffie.
1-op-1 gesprek
Vind je een uitgebreid, persoonlijk gesprek fijner? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij willen dat je je thuis voelt bij ons.
Persoonlijke financiële planning
Wij helpen je graag op weg naar je eigen droomhuis. Samen maken we jouw persoonlijke financiële planning, zodat je weet hoe je ervoor staat en hoe je je het beste kunt voorbereiden.
Droomwonen informatieavonden
We organiseren regelmatig droomwonen informatieavonden. Op deze avonden geven we een korte uitleg over de woningmarkt en alles wat hierbij komt kijken. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen en met andere woningzoekenden van gedachten te wisselen.
Aankoopmakelaar of aankoopcoach
Bij de aankoop van een nieuw huis helpen we je graag. We kunnen mee naar bezichtigingen, we onderhandelen voor je, controleren de koopakte en ga zo maar door. Vind je dit niet nodig, maar wil je wel iemand die je begeleidt in het proces? Dan treden we op als aankoopcoach.
Webinars
Wij organiseren met regelmaat webinars over diverse onderwerpen binnen de huizenmarkt. Houd onze social media in de gaten voor updates hierover.
chevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram