Ontvang als eerste meldingen over nieuwe huizen in de verkoop

Meer kans op je droomhuis 
met het Wensendossier

Het is enorm zuur als je droomhuis te koop komt te staan maar je er te laat achter komt. Weg droomhuis. Helaas is dit iets wat erg vaak voorkomt. Om het huis van je dromen niet mis te lopen, hebben we bij De Rooy het Wensendossier in het leven geroepen. Zodat je altijd vooraan staat bij jouw droomhuis.
WENSENDOSSIER MAKEN
Aantal woningen in verkoop
143
Gemiddelde verkooptijd 
01
MND
Aantal transacties 
afgelopen jaar
116

Blijft het bij dromen? Of woon je straks echt in jouw droomhuis?

Dromen waarmaken 
met het Wensendossier

Je denkt aan verhuizen, maar bent steeds te laat met reageren. Gewilde huizen worden immers binnen no time verkocht. Gelukkig is dit verleden tijd met ons Wensendossier. Hiermee ontvang je als eerste meldingen over nieuwe huizen in de verkoop. Niet alleen uit het aanbod van De Rooy, maar ook van onze collega’s. Zo weten we zeker dat we de beste match hebben tussen koper en huis én weet jij zeker dat je er op tijd bij bent, wat de kans op jouw droomhuis vergroot.

Hoe zorgen wij er voor dat jij een streepje voor hebt op de woningmarkt

Wensendossier: vooraan staan bij jouw droomhuis

Het Wensendossier werkt als volgt. Jij geeft digitaal aan waar je naar op zoek bent. Al deze wensen worden opgeslagen in jouw Wensendossier. Bijvoorbeeld een x aantal slaapkamers, een tuin op het Zuiden, gelegen in een bepaalde wijk enzovoorts. Zodra er een pand in de verkoop komt dat voldoet aan jouw wensen ontvang je een melding. Hoe dit kan? Als makelaar horen wij natuurlijk vaak dat een pand in de verkoop komt voordat het op internet staat. Gebruikmaken van het Wensendossier? Meld je dan nu aan.

WAT ZIJN JOUW WOONWENSEN?

Meer kansen met het De Rooy Wensendossier

Wat zijn jouw woonwensen?

De Rooy Makelaardij Roosendaal helpt je graag met je zoektocht naar je perfecte huis. Geef in het formulier aan wat jouw woonwensen zijn en wij zorgen ervoor dat je als eerste alle aanbod binnen krijgt dat voldoet aan jouw wensen. We verzamelen alle aanbod, ook dat van onze collega's. Zo wordt de kans dat jij als eerste dat ene droomhuis ziet een stuk groter. Bovendien kennen we de huizenmarkt goed en horen we het vaak al voordat een woning op de markt komt. 


We staan altijd voor je klaar

Zo helpt De Rooy jou ook graag

Walk-In Kennisbank
Met onze Walk-In Kennisbank geven we je de kans om zomaar even bij ons binnen te lopen en je vragen te stellen. Wij zorgen voor de juiste antwoorden en een heerlijk kopje koffie.
1-op-1 gesprek
Vind je een uitgebreid, persoonlijk gesprek fijner? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij willen dat je je thuis voelt bij ons.
Persoonlijke financiële planning
Wij helpen je graag op weg naar je eigen droomhuis. Samen maken we jouw persoonlijke financiële planning, zodat je weet hoe je ervoor staat en hoe je je het beste kunt voorbereiden.
Droomwonen informatieavonden
We organiseren regelmatig droomwonen informatieavonden. Op deze avonden geven we een korte uitleg over de woningmarkt en alles wat hierbij komt kijken. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen en met andere woningzoekenden van gedachten te wisselen.
Aankoopmakelaar of aankoopcoach
Bij de aankoop van een nieuw huis helpen we je graag. We kunnen mee naar bezichtigingen, we onderhandelen voor je, controleren de koopakte en ga zo maar door. Vind je dit niet nodig, maar wil je wel iemand die je begeleidt in het proces? Dan treden we op als aankoopcoach.
Webinars
Wij organiseren met regelmaat webinars over diverse onderwerpen binnen de huizenmarkt. Houd onze social media in de gaten voor updates hierover.
chevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram