Winkelruimtes te huur

Roselaarplein Roosendaal - WInkelruimtes

Roselaarplein Roosendaal - winkelruimtes

4701 CH Roosendaal
Huurprijs: v.a. € 140,- p/m p/jr (exclusief BTW)

Interesse?

Bel of mail met De Rooy Makelaardij & Assurantiën
(0165) 543050
info@derooymakelaardij.nl

Omschrijving

“In het centrum van Roosendaal mogen wij u aan het Roselaarplein, per direct, te huur aanbieden winkelunits vanaf ca. 45 m2 tot maximaal 1.000 m2 VVO met er direct naast een zeer ruime parkeergarage.

De winkels zijn eenvoudig te koppelen, zodat zowel de indeling als de te huren ruimte flexibel is.

 

Waarom kiezen voor Roosendaal?

Het centrum van Roosendaal trekt, zowel lokale bewoners als bezoekers uit omringende dorpen en buitenland, onder andere België, met zijn diverse winkelaanbod, horecagelegenheden, bioscoop, culturele voorzieningen en historische bezienswaardigheden.

In het centrum vind u een mix van bekende winkelketens, boetieks, speciaalzaken en lokale ondernemingen, alsook alle grote winkelformules zoals HEMA, Etos, Kruidvat, Van Haren, Nelson, Omoda, C&A, WE Fasion, BoMonT, H&M, Vodafone, KPN en Ritel.

Het aanbod varieert van mode en schoenen tot elektronica, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

U kunt er winkelen in de gezellige winkelstraten, zoals de Raadhuisstraat, Nieuwe Markt, de Molenstraat en de winkelcentra de Roselaar en de Passage.

Daarnaast biedt het centrum van Roosendaal ook een breed scala aan eetgelegenheden, van gezellige cafés en lunchrooms tot restaurants met diverse keukens. Of u nu zin hebt in een kopje koffie, een snelle hap of een uitgebreid diner, er is voor elk wat wils.

Het centrum van Roosendaal heeft ook enkele culturele attracties, zoals het Tongerlohuys, een museum dat de geschiedenis en cultuur van de stad belicht, en theater De Kring, waar je kunt genieten van theater- en muziekvoorstellingen.

Het Roselaarplein is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (bushalte voor de deur). Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarage, wat het winkelen nog gemakkelijker maakt.

 

Waarom zou u kiezen voor deze winkelruimtes?

 • Centrale ligging: Gelegen in het hart van Roosendaal, profiteer je van een hoge mate van zichtbaarheid en toegankelijkheid voor potentiële klanten. Uw winkel zal gemakkelijk te vinden zijn voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad.
 • Ruime overdekte parkeergarage: Wij begrijpen het belang van voldoende parkeergelegenheid voor uw klanten. 
 • Uitstekende bereikbaarheid: Voor de deur van onze winkelruimtes vindt u een centrale bushalte. Dit betekent dat uw winkel gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Klanten kunnen moeiteloos naar uw winkel reizen, waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot.
 • Veel traffic: Als u uw winkel op deze zeer herkenbare en bekende locatie vestigt, profiteert u van het hoge aantal passanten en een stroom van potentiële klanten.
 • Parkeergelegenheid: De nabijheid van de ruime parkeergarage vergemakkelijkt de toegankelijkheid voor uw klanten, waardoor ze gemakkelijk kunnen parkeren.

De ruimte wordt casco verhuurd. Aanpassingen om maatwerk te realiseren zijn tegen meerprijs mogelijk.

De locatie heeft een brede bestemming, met naast winkels  ook kantoren en dienstverlening.

De Roselaar is een centrumvoorziening van Roosendaal. De Roselaar is een centrumvoorziening van Roosendaal.De komende jaren zal Syntrus Achmea, namens de eigenaar, plannen opmaken voor de herontwikkeling van de V&D locatie aan de Dr. Brabersstraat en het Rooselaarplein in Roosendaal. De herontwikkeling van deze locatie zorgt niet alleen voor een kwalitatieve verbetering van het stadscentrum, maar ook voor een optimalisatie van de levendigheid door een betere aansluiting bij de woonbehoefte en winkelwensen van de omgeving. Daarnaast geeft deze herontwikkeling een nieuwe economische impuls aan het winkelcentrum en het historische centrum van Roosendaal. Ook past het kwaliteitsniveau van de herontwikkeling bij de ambities van de gemeente Roosendaal en de eigenaar van het gebouw. In totaal zullen er circa 171 huurappartementen worden gerealiseerd op de locatie van de voormalige V&D. Voor deze vrije sector huurwoningen staan betaalbaarheid, kwaliteit en functionaliteit centraal. Een onderdeel van deze 171 woningen vormen circa 43 levensloopbestendige woningen waarin de samenwerking is opgezocht met Thuiszorg West Brabant.

De locatie en haar omgeving

Provincie:
Noord Brabant

Gemeente:
Roosendaal

Inwoners aantal:
77.000

Adres:
Roselaarplein

Het Roselaarplein is ligt op korte afstand van diverse voorzieningen, zoals een bushalte, een bank, restaurants en winkels em is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (bushaltes voor de deur). Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarage.

Roselaarplein Roosendaal
Investeringshighlights

Vastgoedproject:
Roselaarplein 17, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30 en 31 te Roosendaal

Omschrijving:
Winkelruimtes vanaf ca. 45 tot 1.000 m2 VVO.

Huurprijs:
Per jaar v.a. € 140,= per m2 per jaar VVO exclusief BTW

Waarborgsom:
3 maanden huur exclusief BTW

Huurperiode:
In overleg

Opzegtermijn:
12 Maanden

De winkels worden met BTW verhuurd / huursom dus exclusief BTW, service- en energiekosten. Voor 0% BTW bedrijven geldt een nader overeen te komen BTW compensatie.

Het pand wordt casco opgeleverd in de staat waarin het zich op de ingangsdatum van de huur bevindt. Onder “casco”wordt verstaan een kale bouwvloer, bouwplafond en bouwmuren met isolatie, technische installaties, alsmede een toiletgroep en keuken.

De winkels hebben geen servicekosten. Alles is casco en zelf te regelen.

Schoonmaakkosten, afvalverwerking, OZB gebruikersdeel, en klein onderhoud is voor de huurder zelf. Huurder draagt dus zelf zorg voor het inpandig onderhouden, schoonmaken en schoon houden van het gehuurde. Het schoonmaken en onderhouden van de buitengevel en buitenbeglazing kan tegen meerprijs verzorgd worden. Verbruikskosten voor o.a. verwarming, airco, gas, water, licht en internet alsmede de kosten die voortvloeien uit het gebruik van de ruimte, zijn voor rekening van de huurder.

De opstal-, glas-, en brandverzekering is voor rekening van verhuurder. Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering voor huurder.

Algemene informatie: 

 • Deels voorzien van een systeemplafond inclusief verlichting.
 • Vloeren cementdekvloer/vloerbelasting 500 kg per m2
 • Alle brandblussers en haspels (voor zover aanwezig) dienen te voldoen aan de voorschriften van de brandweer en dienen door huurder te worden onderhouden en gekeurd volgens de richtlijnen.
 • Entreepui
 • Stroomvoorziening
  • no. 28-29-31: 3x25A
  • 18-19-20-22-23-24 en 27: 3x35A
  • 17: 3x80A
 • Voorzien van vloer- en dakisolatie en dubbelglas

Internetvoorzieningen als glasvezel zijn aanwezig. Abonnementskosten internet, schoonmaakkosten interieur en beglazing, telefonie, bedrijfsverzekeringen en WOZ gebruikersdeel zijn voor rekening van huurder.

De energiekosten, of wel het verbruik van verwarming, gas, water, elektra zijn voor huurder. De winkelruimtes zijn apart bemeterd.

De huurpenningen en de servicekosten worden bij vooruitbetaling per maand voldaan.

De huurprijs zal uitgewerkt  worden in de ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

In collegiale samenwerking met:

Onze Vastgoedpartner
Zuidzijde Haven 39a
4611 HC Bergen op Zoom

0164 82 03 63

Locatie

Afbeeldingen

Plattegronden

envelopecameraphone-handsetmap-markermapchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram