Altijd dichtbij, Hartje Roosendaal

De Hof Roosendaal bedrijfs onroerend goed
Status:  Verwachte sleuteloverdracht 4e kwartaal 2022

De Hof

4701 PB Roosendaal
Huurprijs: v.a. € 345,- p/m (exclusief BTW)

Interesse?

Bel of mail met De Rooy Makelaardij & Assurantiën
(0165) 543050
info@derooymakelaardij.nl
Omschrijving

Op één van de meest gekende plekken van Roosendaal wordt het complex De Hof gerealiseerd.

Het voormalige stadsarchief van de Gemeente Roosendaal aan De Markt, in hartje centrum, wordt getransformeerd tot duurzaam complex met ruimte voor 5 commerciële ruimtes op de begane grond en 34 huurappartementen op de bovengelegen etages.
Vanwege de uitstekende ligging, nabij alle denkbare voorzieningen, is De Hof dé ideale plek voor een verfijnde woon-/werkbeleving.

De Hof is een nieuw gerealiseerd multifunctioneel complex in hartje Roosendaal. Op de begane grond beschikt het complex over een 5-tal commerciële ruimten, variërend in oriëntatie en oppervlakte.
De Markt is één van de drukste en gezelligste pleinen in het centrumgebied van Roosendaal. De Markt kenmerkt zich door een mooie mix van functies, zoals wonen, winkels, horeca, kantoren en algemene voorzieningen. Ook is de Markt hét stadsplein waar jaarlijkse uiteenlopende evenementen worden georganiseerd.
De Markt is gelegen in de directe nabijheid van o.a. winkelcentra de Roselaar, de Passage en de Nieuwe Markt. Hier zijn diverse lokale speciaalzaken alsook alle grote winkelformules zoals HEMA, Etos, Kruidvat, Van Haren, Nelson, Omoda, C&A, WE Fasion, BoMonT, H&M, Vodafone, KPN en Ritel gevestigd.
Het complex is gelegen in de autoluwe binnenstad, waar van 06.00 tot 11.00uur laden en lossen kan plaatsvinden, buiten deze tijden is het gebied toegankelijk voor winkelend publiek en fietsers.

De Hof is dé ideale locatie voor uw onderneming.

De ruimtes variëren in grootte van ca. 37,4 m2 tot 300 m2, scherpe huurprijzen vanaf EUR 345,- per maand. Iedere ruimte beschikt over een toilet en pantry, meer informatie over het afwerkingsniveau per ruimte is te vinden op www.dehof.eu 

Bestemmingsplan:

Op complex De Hof is van toepassing bestemmingsplan “Binnenstad” met enkelbestemming “Centrum - 2”. De voor 'Centrum-2' aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.: detailhandel, horeca van categorie 1 (a, b en c) en 2, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, culturele voorzieningen, voorzieningen op het gebied van ontspanning en vermaak, ambachtelijke werkplaatsen, sportvoorzieningen zoals sportscholen en fitnesscentra. E.e.a. in overleg met de verhuurder.

Huurtermijn:

3 jaar plus 3 jaar verlenging. Huurovereenkomst conform het standaardmodel ROZ, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Een kortere huurtermijn is bespreekbaar.

Indexering:

Jaarlijks, voor het eerst op 1 januari van het eerste volle kalenderjaar dat volgt op ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens”(2000-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:

Een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur ter vermeerderen met 21% BTW.

Omzetbelasting:

Een met 21% BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt.

Tot Slot:

Gezien de uitstekende locatie en de ruime gebruiksmogelijkheden is hier sprake van een unieke kans. Ingebruikname medio kwartaal 4-2022.

Huurprijzen
LocatieNetto opp.Front-
breedte
Huurprijs*
p/m
AfwerkingEnergie label
Huisnr.: 39ca. 50 m2ca. 7,5 mVERHUURDCompleetA
Huisnr.: 39Aca. 173,0 m2ca. 8,4 m€ 2.080,00BasicA
Huisnr.: 39Bca. 131,1 m2ca. 8,2 mVERHUURDBasicA
Huisnr.: 33Aca. 45,8 m2ca. 11,6 mVERHUURDBasicA
Huisnr.: 33ca. 37,4 m2ca. 11 mVERHUURDBasicA

*) Huurprijs excl. voorschot servicekosten, € 9,50 per jaar per vierkante meter.

Alle huurprijzen te vermeerderen met 21% BTW en exclusief energieverbruik.
Servicekosten betreffen o.a.: energieverbruik algemene ruimtes, schoonmaakkosten en klein onderhoud terrein en algemene ruimten.

In collegiale samenwerking met:

Onze Vastgoedpartner
Zuidzijde Haven 39a
4611 HC Bergen op Zoom

0164 82 03 63

Locatie

Afbeeldingen

Plattegronden

envelopecameraphone-handsetmap-markermapchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram