De Rooy helpt je écht

Fam. Spaan
We zijn via via bij De Rooy Makelaardij terecht gekomen. Voor de verkoop van ons toenmalige appartement zochten we een goede makelaar. We hebben contact opgenomen met De Rooy en Arjan is bij ons langs geweest. Nadat we ons appartement verkocht hadden, hebben ze ons ook geadviseerd tijdens de aankoop van ons huidige huis. Door de adviezen van De Rooy hebben we snel kunnen handelen en hebben we eventuele andere gegadigden voor dit huis achter ons gelaten.

Ze hebben ons ook tijdens het kooptraject bijgestaan met het bekijken van documenten etc. Dit geheel belangeloos. Ze hadden dit helemaal niet hoeven doen natuurlijk. De meeste makelaars hoor je niet meer wanneer de centen binnen zijn. De Rooy helpt je echt, ook wanneer ze op dat moment niets aan je verdienen. Dit is geen marketing trucje, maar gewoon de aard van de mensen die werken bij De Rooy.

Wat ons opviel bij De Rooy Makelaardij:

  • Ze helpen je écht
  • Ook na de koop / verkoop hebben ze interesse in je
  • Eerlijk en realistisch in hun adviezen
Lees meer verhalen

Sterker op de woningmarkt met een vroege melding over jouw droomhuis

Wensendossier: vooraan staan bij jouw droomhuis

Het laatste wat je wil, is dat je droomhuis te koop komt te staan en je er te laat achter komt. Toch gebeurt dit erg vaak. Je denkt aan verhuizen, maar je bent steeds te laat met reageren omdat een gewild huis binnen no time wordt verkocht. Gelukkig hebben wij hier nu de oplossing voor: het Wensendossier. Jij geeft je wensen aan en wij sturen jou een melding zodra er een pand in de verkoop komt dat hieraan voldoet. Als makelaar horen wij vaak al dat een pand in de verkoop komt voordat het op internet staat. Zo weet je zeker dat je er op tijd bij bent en heb je meer kans op het aanschaffen van jouw eigen droomhuis. Om ervoor te zorgen dat we met het Wensendossier de beste match maken tussen koper en huis, wordt ook het aanbod van onze collega’s meegenomen.

Gebruikmaken van het Wensendossier? Meld je dan nu aan en ontvang als eerste meldingen over nieuwe huizen in de verkoop.

WAT ZIJN JOUW WOONWENSEN?

We staan altijd voor je klaar

Zo helpt De Rooy jou ook graag

Aankoopmakelaar of aankoopcoach
Bij de aankoop van een nieuw huis helpen we je graag. We kunnen mee naar bezichtigingen, we onderhandelen voor je, controleren de koopakte en ga zo maar door. Vind je dit niet nodig, maar wil je wel iemand die je begeleidt in het proces? Dan treden we op als aankoopcoach.
1-op-1 gesprek
Vind je een uitgebreid, persoonlijk gesprek fijner? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij willen dat je je thuis voelt bij ons.
Persoonlijke financiële planning
Wij helpen je graag op weg naar je eigen droomhuis. Samen maken we jouw persoonlijke financiële planning, zodat je weet hoe je ervoor staat en hoe je je het beste kunt voorbereiden.
chevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram