De enige makelaar die je ooit nog nodig zal hebben

Zij vertellen je wat 
wij al lang weten

Door de jaren heen (al 57 jaar inmiddels) hebben we het geluk gehad om honderden klanten te mogen helpen en begeleiden. Deze klanten waarderen onze diensten gelukkig enorm. Zo hebben we een Google reviews waardering van 5 sterren en ook op Facebook zijn de reviews meer dan lovend. Maar het is niet aan ons om je te vertellen dat we al meer dan een halve eeuw vol passie aan ons vak werken. Hieronder vind je een aantal klantverhalen van mensen zoals jij. Mensen met dezelfde hindernissen en vragen. We zijn ze dankbaar dat we ze mochten interviewen.
Aantal woningen in verkoop
134
Gemiddelde verkooptijd 
01
MND
Aantal transacties 
afgelopen jaar
116
Zij vertellen:Jesse en Annabelle
De Rooy heeft net die extra persoonlijke touch. Ze staan je altijd te woord en niets is ze te veel
Lees het hele verhaal
Zij vertellen:Fam. Spaan
We zijn via via bij De Rooy Makelaardij terecht gekomen. Voor de verkoop van ons toenmalige appartement zochten we een goede makelaar.
Lees het hele verhaal
Zij vertellen:Margreeth van Rijnsbergen
We zijn bij De Rooy terechtgekomen in een moeilijke en emotionele tijd. Onverwacht moesten we het huis van mijn broer verkopen. Arjan en Marco de Rooy hebben ons geholpen met alles en meer in deze per
Lees het hele verhaal

Ook verhuisplannen?

Zo helpt De Rooy jou ook graag

Walk-In Kennisbank
Met onze Walk-In Kennisbank geven we je de kans om zomaar even bij ons binnen te lopen en je vragen te stellen. Wij zorgen voor de juiste antwoorden en een heerlijk kopje koffie.
1-op-1 gesprek
Vind je een uitgebreid, persoonlijk gesprek fijner? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij willen dat je je thuis voelt bij ons.
Persoonlijke financiële planning
Wij helpen je graag op weg naar je eigen droomhuis. Samen maken we jouw persoonlijke financiële planning, zodat je weet hoe je ervoor staat en hoe je je het beste kunt voorbereiden.
Droomwonen informatieavonden
We organiseren regelmatig droomwonen informatieavonden. Op deze avonden geven we een korte uitleg over de woningmarkt en alles wat hierbij komt kijken. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen en met andere woningzoekenden van gedachten te wisselen.
Aankoopmakelaar of aankoopcoach
Bij de aankoop van een nieuw huis helpen we je graag. We kunnen mee naar bezichtigingen, we onderhandelen voor je, controleren de koopakte en ga zo maar door. Vind je dit niet nodig, maar wil je wel iemand die je begeleidt in het proces? Dan treden we op als aankoopcoach.
Webinars
Wij organiseren met regelmaat webinars over diverse onderwerpen binnen de huizenmarkt. Houd onze social media in de gaten voor updates hierover.
chevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram