Realistisch en persoonlijk

Jesse en Annabelle
De Rooy heeft net die extra persoonlijke touch. Ze staan je altijd te woord en niets is ze te veel. Betrokken als ze zijn, weten ze altijd meteen wie je bent wanneer je ze belt of tegenkomt. Je bent geen nummer. Wat we erg fijn vinden, is dat we altijd een eerlijk antwoord kregen. Ook als het antwoord niet 100% is wat je verwacht. De Rooy maakt geen mooi weer en levert geen goedkope praatjes.

In tegenstelling tot veel andere makelaars zijn de makelaars van De Rooy heel realistisch in hun inschattingen. Ze zullen je altijd een marktconforme verkoopprijs geven waarvan je weet dat je resultaat kunt verwachten. Mocht je als verkoper meer willen vragen, dan geven ze aan of dat mogelijk is en temperen ze de verwachting van snelle verkoop. Kortom: we zijn heel blij met De Rooy als makelaar. Waar je wil, kun je zelf dingen doen rondom de verkoop van je huis en staan ze je bij. Maar ook als je alles uit handen wil geven, houden ze je volledig op de hoogte van de voortgang.

Wat ons opviel bij De Rooy Makelaardij:

  • Eerlijk en persoonlijk
  • Geen valse beloftes
  • Realistisch in hun inschattinge
Lees meer verhalen

Sterker op de woningmarkt met een vroege melding over jouw droomhuis

Wensendossier: vooraan staan bij jouw droomhuis

Het laatste wat je wil, is dat je droomhuis te koop komt te staan en je er te laat achter komt. Toch gebeurt dit erg vaak. Je denkt aan verhuizen, maar je bent steeds te laat met reageren omdat een gewild huis binnen no time wordt verkocht. Gelukkig hebben wij hier nu de oplossing voor: het Wensendossier. Jij geeft je wensen aan en wij sturen jou een melding zodra er een pand in de verkoop komt dat hieraan voldoet. Als makelaar horen wij vaak al dat een pand in de verkoop komt voordat het op internet staat. Zo weet je zeker dat je er op tijd bij bent en heb je meer kans op het aanschaffen van jouw eigen droomhuis. Om ervoor te zorgen dat we met het Wensendossier de beste match maken tussen koper en huis, wordt ook het aanbod van onze collega’s meegenomen.

Gebruikmaken van het Wensendossier? Meld je dan nu aan en ontvang als eerste meldingen over nieuwe huizen in de verkoop.

WAT ZIJN JOUW WOONWENSEN?

We staan altijd voor je klaar

Zo helpt De Rooy jou ook graag

Aankoopmakelaar of aankoopcoach
Bij de aankoop van een nieuw huis helpen we je graag. We kunnen mee naar bezichtigingen, we onderhandelen voor je, controleren de koopakte en ga zo maar door. Vind je dit niet nodig, maar wil je wel iemand die je begeleidt in het proces? Dan treden we op als aankoopcoach.
1-op-1 gesprek
Vind je een uitgebreid, persoonlijk gesprek fijner? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij willen dat je je thuis voelt bij ons.
Persoonlijke financiële planning
Wij helpen je graag op weg naar je eigen droomhuis. Samen maken we jouw persoonlijke financiële planning, zodat je weet hoe je ervoor staat en hoe je je het beste kunt voorbereiden.
chevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram