Net dat stapje extra

Margreeth van Rijnsbergen
We zijn bij De Rooy terechtgekomen in een moeilijke en emotionele tijd. Onverwacht moesten we het huis van mijn broer verkopen. Arjan en Marco de Rooy hebben ons geholpen met alles en meer in deze periode. Wij hadden geen ervaring met betrekking tot de huizenmarkt en zij hebben ons fantastisch geholpen.

De Rooy geeft net dat stukje vriendelijkheid en oprechte interesse dat we bij andere makelaars nooit hebben gevoeld. Waar we bij eerdere makelaars documenten vaak zonder toelichting in de brievenbus kregen, ontvingen we bij De Rooy de documenten meestal persoonlijk en met toelichting. Ze gaven ook meteen aan wat de punten waren waar we op moesten letten in een document of bijvoorbeeld bij de taxatie. Zo wisten we niet zo goed wat we met de formulieren van de gemeente moesten doen, echter werd dit voor ons geregeld zonder te hoeven vragen. Dit terwijl dit helemaal niet tot hun diensten behoort.

Wat ons opviel bij De Rooy Makelaardij:

  • Ze nemen uitgebreid de tijd om je te helpen met documenten die je niet dagelijks in je handen hebt
  • Echte en gemeende persoonlijke aandacht
  • Waar ze kunnen, helpen ze je
  • Heel veel kennis van zaken waarmee ze je in veel situaties kunnen bijstaan. Niet alleen wat betreft de huizenmarkt, maar ook van alles wat hierbij komt kijken.
Lees meer verhalen

Sterker op de woningmarkt met een vroege melding over jouw droomhuis

Wensendossier: vooraan staan bij jouw droomhuis

Het laatste wat je wil, is dat je droomhuis te koop komt te staan en je er te laat achter komt. Toch gebeurt dit erg vaak. Je denkt aan verhuizen, maar je bent steeds te laat met reageren omdat een gewild huis binnen no time wordt verkocht. Gelukkig hebben wij hier nu de oplossing voor: het Wensendossier. Jij geeft je wensen aan en wij sturen jou een melding zodra er een pand in de verkoop komt dat hieraan voldoet. Als makelaar horen wij vaak al dat een pand in de verkoop komt voordat het op internet staat. Zo weet je zeker dat je er op tijd bij bent en heb je meer kans op het aanschaffen van jouw eigen droomhuis. Om ervoor te zorgen dat we met het Wensendossier de beste match maken tussen koper en huis, wordt ook het aanbod van onze collega’s meegenomen.

Gebruikmaken van het Wensendossier? Meld je dan nu aan en ontvang als eerste meldingen over nieuwe huizen in de verkoop.

WAT ZIJN JOUW WOONWENSEN?

We staan altijd voor je klaar

Zo helpt De Rooy jou ook graag

Walk-In Kennisbank
Met onze Walk-In Kennisbank geven we je de kans om zomaar even bij ons binnen te lopen en je vragen te stellen. Wij zorgen voor de juiste antwoorden en een heerlijk kopje koffie.
1-op-1 gesprek
Vind je een uitgebreid, persoonlijk gesprek fijner? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij willen dat je je thuis voelt bij ons.
Persoonlijke financiële planning
Wij helpen je graag op weg naar je eigen droomhuis. Samen maken we jouw persoonlijke financiële planning, zodat je weet hoe je ervoor staat en hoe je je het beste kunt voorbereiden.
Droomwonen informatieavonden
We organiseren regelmatig droomwonen informatieavonden. Op deze avonden geven we een korte uitleg over de woningmarkt en alles wat hierbij komt kijken. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen en met andere woningzoekenden van gedachten te wisselen.
Aankoopmakelaar of aankoopcoach
Bij de aankoop van een nieuw huis helpen we je graag. We kunnen mee naar bezichtigingen, we onderhandelen voor je, controleren de koopakte en ga zo maar door. Vind je dit niet nodig, maar wil je wel iemand die je begeleidt in het proces? Dan treden we op als aankoopcoach.
Webinars
Wij organiseren met regelmaat webinars over diverse onderwerpen binnen de huizenmarkt. Houd onze social media in de gaten voor updates hierover.
chevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram